software de gestión  

Segueix-nos a  facebook twitter youtube pinterest  

Estàs en un servidor segur. Totes les dades viatgen xifrades.  Empresa  Home   Dona
(*)
Nom fiscal:
Activitat:
Adreça: (*)
C.Postal i Població: (*)
Comarca:
Pais: (*)
E-Mail: (*)
Telèfons: (*)  
NIF: (*)   (sense separadors ni espais)

Programes de facturacio QFACWIN

Programes de facturacio QFACWIN

 
QFACWIN programa de gestió
Versió Import (euros)
Adaptat a la Llei 11/2021, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal.
Veure les prestacions de cada versió
QFACWIN versió 26 Gestió Professional
Versió complerta de compra per a una gestió professional. Inclou llicències per 3 usuaris treballant simultàniament en xarxa SENSE actualitzacions. Si es vol servei d'actualitzacions o llicències adicionals per a més usuaris cal indicar-ho més abaix.
398,00  
Servei d'actualitzacions per la versió professional (anual)
Permet actualitzar el programa a les noves versions que surtin després d'haver contractat el servei. Mentre el servei estigui vigent (un any), podeu actualitzar automàticament el programa a les noves versions que vagin sortint.
186,00  


QFACWIN Subscripció Anual
Lloguer anual de la Gestió Professional complerta. Inclou el servei d'actualitzacions a futures versions i llicència per a un usuari.
165,00  
 
QFACWIN PRESTASHOP ver. 26 Professional
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i Prestashop. Inclou: QFACWIN v. Professional, Connector de Prestashop, llicència per a 3 usuaris en xarxa, Servei d'Actualitzacions (1er. any), Servei de consultes per e-mail (1er. any). Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix. Oferta: 749,00 ara només 713,00 €
713,00  
QFACWIN PRESTASHOP ver. 26 Subscripció Anual
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i Prestashop. Inclou: QFACWIN v. Subscripció Anual, Connector de Prestashop, llicència per a 1 usuari en xarxa, Servei d'Actualitzacions, Servei de consultes per e-mail. Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix. Oferta: 387,00 ara només 300,00 €
300,00  
 
QFACWIN WOOCOMMERCE ver. 26 Professional
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i WooCommerce. Inclou: QFACWIN v. Professional, Connector de WooCommerce, llicència per a 3 usuaris en xarxa, Servei d'Actualitzacions (1er. any), Servei de consultes per e-mail (1er. any). Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix. Oferta: 749,00 ara només 713,00 €
713,00  
QFACWIN WOOCOMMERCE ver. 26 Subscripció Anual
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i WooCommerce. Inclou: QFACWIN v. Subscripció Anual, Connector de WooCommerce, llicència per a 1 usuari en xarxa, Servei d'Actualitzacions, Servei de consultes per e-mail. Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix. Oferta: 387,00 ara només 300,00 €
300,00  
 
QFACWIN OSCOMMERCE ver. 26 Professional
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i osCommerce. Inclou: QFACWIN v. Professional, Connector d'osCommerce, llicència per a 3 usuaris en xarxa, Servei d'Actualitzacions (1er. any), Servei de consultes per e-mail (1er. any). Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix.
725,00  
QFACWIN OSCOMMERCE ver. 26 Subscripció Anual
Programa de gestió amb integració de dades entre QFACWIN i osCommerce. Inclou: QFACWIN v. Subscripció Anual, Conector d'osCommerce, llicència per a 1 usuari en xarxa, Servei d'Actualitzacions, Servei de consultes per e-mail. Si es volen llicències addicionals per a usuaris en xarxa demanar-ho més a baix.
305,00  
 
QFACWIN ver. 26 Gestió Total (anual)
Versió "full equip" de lloguer anual del programa QFACWIN Gestió Professional amb llicència per 3 usuaris. Programa complert amb totes les prestacions de la Gestió Professional disponibles, connector de Prestashop, connector de WooCommerce, connector d'oscommerce i mòduls opcionals. Inclou el Suport Integral per a que no t'hagis de preocupar de res: Asistencia tècnica telefònica i/o per correu electrònic, actualitzacions del programa, revisió i reparació de la instalació en cas d'anomalies de funcionament, ajuda en la restauració de còpies de seguretat i assistència remota en cas necessari.
775,00  
 
     Llicències addicionals per usuaris en xarxa
Llicència addicional per la versió Subscripció Anual. Preu: 103,00 €  
Llicència addicional per la versió Professional. Preu: 103,00 €  
Servei d'actualització de llicències addicionals (versió Gestió Professional). Preu: 36,00 € €  
 
     Mòduls opcionals
Mòdul de TPV
Inclou pantalla simplificada de TPV per a generar albarans, factures o tiquets, impressió de tiquets, obertura del calaix portamonedes i càlcul del canvi. Permet treballar amb diferents caixes i venedors, traspàs automàtic dels cobraments i pagaments a moviments de caixa, procés de tancaments de caixa, llistats de vendes diàries per tipus de cobrament, venedors, etc. Reassignació de tiquets.
181,00  
Mòdul de RMA - Control dels articles retornats en garantia
El mòdul RMA (Autorització del Retorn de Mercaderia) integrat amb QFACWIN permet portar el control dels articles retornats en garantia. Controla client, factura de compra, article, proveïdor, motiu devolució, referències, estat i té un arxiu de gestions realitzades. Permet l'enviament d'e-mails al client i al proveïdor utilitzant plantilles d'e-mail. També poden afegir-se anotacions a l'agenda electrònica.
181,00  
Mòdul de Propietats (talles i colors)
El mòdul de propietats de QFACWIN permet incorporar fins a tres tipus de propietats diferents (definides per l'usuari) a cada article (per exemple: colors, talles, materials, dimensions, capacitats, mides especials, etc.). Inclou gestió de propietats a compres i vendes, control d'estoc per article i propietats, increments de preus en funció de les propietats, gestió de comandes a proveïdors segons estoc mínim per article-propietats i traspàs a les botigues PrestaShop i osCommerce. Oferta: abans 310,00 ara només 238,00 €
238,00  
Mòdul de facturae (emissió i signatura digital)
El mòdul de facturae de QFACWIN permet generar les factures en format facturae i signarles digitalment amb el certificat de l'emisor. El format de factura electrònica facturae es un requisit obligatori per a presentar factures a les administracions i a grans empreses de l'estat español.
387,00  
Mòdul de signatura digital de factures en PDF
El mòdul de signatura digital de factures en PDF de QFACWIN permet signar automàticament amb el certificat digital de l'emissor, les factures emeses en PDF en guardar-les o imprimir-les per a adjuntar-les i enviar-les per email. La signatura digital de les factures electròniques en pdf és un requisit obligatori perquè tinguin validesa legal.
362,00  
Mòdul de lots i caducitats
Gestiona els lots i les caducitats tant en compres com en vendes amb control d'estoc per lot i número de sèrie i assignació automàtica o manual a vendes segons caducitat més antiga.
207,00  
Mòdul SINLI per llibreries, papereries i quioscs
Permet incorporar automàticament els llibres, articles de papereria, albarans i factures en format SINLI que envien els proveïdors. Enviament electrònic de comandes, devolucions i missatges en format SINLI als proveïdors.
465,00  
Mòdul per a gestionar 5 botigues
Permet controlar fins a 5 botigues virtuals assignades a la mateixa empresa. Es poden seleccionar els articles i categories que pugen a cada botiga i es simplifiquen els processos d'actualització, importació i recollida de comandes ja que s'evita haver d'anar canviant d'empresa.
341,00  
Mòdul simulador de comandes de compra
Genera múltiples simulacions de comandes de compra per a poder seleccionar de manera ràpida i eficient la combinació més econòmica i optimitzar costos en fer les comandes a proveïdor.
341,00  
 
     Dispositius mòbils
Instal·lació Starpack
Instal.lació del connector iGes-QFACWIN y sincronización inicial. Pagament únic
102,00  
Llicència app per a dispositius mòbils iGes
Permet treballar amb les dades de QFACWIN en l'aplicació iGes de gestió per a mòbils i tauletes. QFACWIN traspassa clients, articles, historial de vendes i rebuts pendents a la app iGes i recull els nous clients, comandes i cobraments. Les llicències de iGes són per dispositiu. El preu inclou la Llicència empresarial de iGes per a un dispositiu durant un any.
 
Webinar de formació iGes
Webinar formatiu a venedors i/o usuaris de l'aplicació mòbill iGES. Pagament únic.
165,00  
 
     Suport
Suport integral (anual)
Inclou Asistencia tècnica telefònica i/o per correu electrònic, actualitzacions del programa, revisió i reparació de la instalació en cas d'anomalies de funcionament, ajuda en la restauració de còpies de seguretat i assistència remota en cas necessari.
671,00  
Servei de consultes per E-mail (anual)
Inclou Asistencia tècnica per correu electrònic, revisió i reparació de la instalació en cas d'anomalies de funcionament.
88,00  
Servei de suport inicial
Per a aquells usuaris que no tenen gaire temps per a investigar com configurar, adaptar i utilitzar el programa. En un primer contacte telefònic definim les vostres necessitats i després acordem una sessió en remot (amb Team Viewer) d'entre dues i tres hores per a poder ajudar-vos a configurar correctament el programa i fer un petit curs a mida per treure'n el màxim profit.
155,00  
 
     Serveis opcionals relacionats amb Prestashop
Servei d'importació de dades i configuració inicial per a botigues PrestaShop existents
(per a instal.lacions de botigues noves PrestaShop, poseu-vos en contacte amb nosaltres).
243,00  
Hosting professional: Domini + comptes correu il.limitades + 100 Gb (anual) 155,00  
 
     Serveis opcionals relacionats amb WooCommerce
Servei d'importació de dades i configuració inicial per a botigues WooCommerce existents
(per a instal.lacions de botigues noves WooCommerce, poseu-vos en contacte amb nosaltres).
243,00  
Hosting professional: Domini + comptes correu il.limitades + 100 Gb (anual) 155,00  
 
     Serveis opcionals relacionats amb osCommerce
Servei d'importació de dades i configuració inicial per a botigues existents 155,00  
Hosting professional: Domini + comptes correu il.limitades + 100 Gb (anual) 155,00  
 
    
Actualizació versió Gestió Professional 26 des de versió Professional 25
Si teniu una versió professional 25 sense el servei d'actualització contractat i voleu actualitzar-la a la versió 26, heu de fer-ho contractant aquest producte.
298,00  
 
 
Base 
Exempt d'IVA (Canaries i altres països excepte Estat Espanyol)        IVA 21 % 
TOTAL COMANDA  

 
  FORMA DE PAGAMENT

paypal        Pagar mitjançant Paypal
 
PAGAMENT DIRECTE A QSOFT:
Targeta de crèdit (VISA, VISA electrón, American Express, 4B, Mastercard o Maestro)  
       Targeta:     Número:    Caducitat mes:  any:
Rebut domiciliat al compte:
      IBAN:   BIC:

Observacions:QUE PASSA DESPRÉS DE FER LA COMANDA?

Immediatament després de fer la comanda, rebràs automàticament per e-mail una còpia de la comanda que has fet i el número de sèrie temporal corresponent al producte solicitat, juntament amb les instruccions per a introduir-lo a la versió gratuïta o d'avaluació de QFACWIN per a que puguis treballar amb el programa.

Si has contractat el servei de consultes, pots fer-lo servir desde el primer moment.

Uns dies després, rebràs la factura i el número de sèrie definitiu que incorpora les teves dades.

RECORDA, et garantim totalment la compra: si en 30 dies no estàs satisfet del programa, et tornarem els diners que hagis pagat i pots quedar-te amb tots els regals.